Uitje & vakantie

Soms kom je een tijdje weinig de deur uit. Misschien weet je niet goed met wie. Hoewel het wel gezellig zou zijn een dagje of wat langer met andere mensen eropuit te zijn. Op deze pagina staan organisaties die dit mogelijk maken. Opgenomen zijn uitjes en vakanties die aangeboden worden door of via bij Coalitie Erbij aangesloten organisaties. Er zijn doorgaans kosten aan verbonden.

Hetvakantiebureau.nl

Hetvakantiebureau.nl organiseert zorgvakanties: begeleide vakanties voor mensen die in het dagelijks leven zorg of begeleiding nodig hebben.

Uitjes

Nationaal Ouderenfonds

Je kunt een hele dag genieten en nieuwe contacten leggen tijdens een van de vele uitjes van het Ouderenfonds. Er is voor ieder wat wils: je kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals culinair,...

Volledig verzorgde vakanties

Nationaal Ouderenfonds

Speciaal voor ouderen biedt het Ouderenfonds, in samenwerking met stichting Het Buitenhof, volledig verzorgde vakanties. Je kunt je alleen of samen met een (reis)partner aanmelden. 

Vier het Leven

Ben je op leeftijd en kom je weinig buiten de deur? Ga dan mee met Stichting Vier het Leven. Vier het Leven organiseert film-, theater-, museum- en concertbezoeken voor ouderen (vanaf 65 jaar).

De Zonnebloem

De Zonnebloem wil mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd bezorgen. Zeker als je door je beperking niet makkelijk de deur uitkomt, biedt de Zonnebloem oplossingen. Zoals met...

MEE NL

Als je een beperking hebt of chronisch ziek bent, kan het lastig zijn om eropuit te gaan. Bijvoorbeeld voor een vakantie. MEE heeft een vakantiewijzer samengesteld met allerlei aanbieders van...

Vakanties met zorg

Stichting Allegoeds

Allegoeds Vakanties biedt volledig verzorgde en kleinschalige vakantieweken aan voor ouderen. Met en zonder zorgvraag. Ook zijn er reizen voor mantelzorgers en verzorgden samen.