Website buurt sociaal contact
Matchingwebsite

Op zoek naar vrienden? Of gewoon naar iemand om eens wat leuks mee te doen? Je bent niet de enige. Er zijn verschillende websites waar je je kunt aanmelden om gelijkgezinden te treffen. Om te chatten, om af te spreken en wat te ondernemen, om nieuwe vrienden te maken. Opgenomen zijn landelijke matchingwebsites voor vriendschap of activiteiten; geen algemene datingwebsites.

Buurtlink

Buurtlink.nl

Iedereen wil in een leuke buurt wonen. Daarom brengt Stichting Buurtlink mensen in de buurt online bij elkaar.

Vriendensite

Friends2Select

Friends2select is een site voor het maken van nieuwe vrienden, kennissen of contacten, om activiteiten mee te ondernemen.

NL voor elkaar

Nlvoorelkaar.nl

Een praatje, samen sporten, erop uit... nlvoorelkaar.nl is een website waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen.

Vraag elkaar

Vraagelkaar.nl

Vraagelkaar is een beweging van mensen die iets voor elkaar willen betekenen: samen iets ondernemen of juist iets voor de ander doen wat je leuk vindt om te doen.

We helpen

Wehelpen.nl

Wehelpen.nl is een site waar vraag en aanbod samen komen. Zoals de vraag naar gezelschap of samen een bepaalde hobby doen.

Durf jij met mij?

Durfjijmetmij.nl

Durfjijmetmij.nl is een gratis contactsite/ontmoetingssite voor mensen met een psychiatrische aandoening.

Go Mingle

Gomingle.nl

Go Mingle is een matchingwebsite voor alles wat je graag samen doet. Je kunt meedoen aan de activiteiten van andere deelnemers en de uitjes die Go Mingle organiseert.

Vriendstap

Vriendstap.nl

Voor mensen met een psychiatrische achtergrond is het niet altijd vanzelfsprekend om contacten te leggen. Vriendstap.nl biedt een omgeving om dit makkelijker te maken en mensen te ontmoeten.

Max 50plusnet

50plusnet.nl

Met 50plusnet.nl wil Omroep Max 50-plussers in de gelegenheid stellen hun sociale netwerk uit te breiden.

Plusplaats

Plusplaats.nl

Plusplaats is een ontmoetingssite voor 40-plussers. Voor mensen die graag meehelpen aan of op zoek zijn naar, inspiratie en vriendschap. Interesse is de gemeenschappelijke deler.

Vriendinnenonline.nl

Vriendinnenonline.nl

Vriendinnenonline.nl is een vriendinnenwebsite opgezet voor vrouwen om nieuwe vriendinnen te vinden om gezellige dingen mee te ondernemen of gewoon voor een goed gesprek.