Niet gevonden wat je zoekt?

Eenzaam.nl is de website die specifiek is voor mensen die meer willen weten over eenzaamheid, omdat ze er zelf mee te maken hebben. 

Samentegeneenzaamheid.nl

Mocht je andere informatie over eenzamheid zoeken of via een link op deze specifieke pagina zijn gekomen, dan kun je ook kijken op de website Samentegeneenzaamheid.nl. Dat is de website van Coalitie Erbij voor iedereen die eenzaamheid wil aanpakken. Eenzaam.nl is in maart 2017 vernieuwd en het kan zijn dat informatie die vroeger op dit domein stond, nu op Samentegeneenzaamheid.nl te vinden is.

Mocht je niet vinden wat je zoekt? Aarzel niet en stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan helpen we je zo snel mogelijk verder!!

Verder kijken op deze website

  • Zoek je hulp of advies? Kijk hier
  • Activiteiten om meer sociale contacten te leggen of om beter met eenzaamheid om te gaan vind je hier
  • Benieuwd naar verhalen waarin mensen vertellen over hun ervaring met eenzaamheid? Kijk hier
  • Wil je meer informatie over eenzaamheid lezen? Kijk hier

Fout in de website?

Een nieuwe website komt met foutjes... zou je ons het willen melden wanneer je denkt dat je op deze pagina komt door een link die niet werkt of een andere fout in de website? We proberen natuurlijk deze website zo goed mogelijk te maken en dan kunnen we het snel oplossen. Bij voorbaat dank! E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar de homepagina